APARTMÁN SRDIEČKO 
 BLOG 

JARNÉ PRÁZDNINY NA ROZPRÁVKOVO ZASNEŽENOM CHOPKU!

Stále je dostatok času premyslieť, naplánovať a zrealizovať úžasnú dovolenku s deťmi, rodinou a priateľmi na našom najväčšom a najdlhšie zasneženom lyžiarskom stredisku Jasná Nízke Tatry v apartmáne na juhu Chopku.

Apartmán Srdiečko na južnej strane Chopku Vám ponúka útulné, moderné a vkusné ubytovanie skoro na svahu. Priamo z ubytovania na štart lanovky Srdiečko - Chopok Vás odvezie kyvadlová doprava alebo prímestská linka. Jasná Nízke Tatry ako najväčšia lyžiarska aréna s výbornými podmienkami pre zimné športy na Slovensku ponúka nekonečné možnosti aktívnej dovolenky a zábavy.

Na vrchol Chopku sa dopravíte najmodernejšími lanovkami. Stredisko ponúka viac ako 50 km perfektne upravených zjazdoviek rôznej náročnosti, vhodných pre začiatočníkov, rodiny s deťmi ale na svoje si prídu aj pokročilí lyžiari.

Nehľadajte posledné zvyšky snehu po strediskách a užite si spolu s deťmi celé hory. Na Chopku o sneh rozhodne nebude núdza ani začiatkom marca. Jeho južná strana je naviac obľúbená rodičmi nielen pre dostatok zjazdoviek a bezpečných lanoviek, ale hlavne pre miernejšiu rušnosť a nižšiu preplnenosť oproti severnej strane. Ani tu nechýba lyžiarska škôlka pre deti každého veku alebo bezpečnostné prvky pre najmenších. Po skvelej lyžovačke spolu s deťmi navštívte reštaurácie so širokým výberom pochúťok aj nápojov ako pre deti, tak i pre vás.